dissabte, 1 de maig del 2010

A l'anterior classe, vam estar veient totes les presentacions mitjançant vídeos de diverses escoles i vam poguer veure alguns centres amb diferents maneres d'utilitzar les TIC.

Hi ha escoles de diferents llocs i de diferents tipus, com per exemple, vam tenir la gran sort de veure un centre d'educació especial.
A més, vam tenir l'oportunitat de veure com es treballa amb una pissarra digital amb un grup de nens petits.

Una de les coses que vaig veure i em va sorprendre, és que en una de les escoles, els nens tenien un portàtil per alumne. Es pot veure com aquest centre té molts recursos en quan a tecnologia.

En general totes les exposicions han estat clares i enriquidores.


El nostre centre, personalment, fa una bona utilització de les TIC, utilitzen recursos informàtics per realitzar certes activitats, i això és positiu per anar introduint als nens en aquest món, que cada cop va evolucionant més i més ràpid.

A més, un aspecte positiu que té aquesta escola en quan a les TIC, és que hi ha adaptacions per a nens amb dificultats. Per exemple, hi ha un nen que té problemes de visió, doncs li han baixat un programa especial on la lletra és més gran i a la vegada un programa de veu, així doncs el nen pot anar adquirint els coneixements com la resta del grup.

Per altra banda, un dels recursos que els manca és la pissarra digital. Encara no disposen de cap i crec que es bo pels nens, per treballar d'una manera cooperativa i motivadora.


Per acabar, comentar que fer aquest treball ha estat satisfactòri, ja que hem pogut veure de més aprop com es treballen les TIC a les escoles i hem pogut comprovar també, la gran diversitat que existeix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada